Länstrafiken i Jämtland väljer Attendit

Home » Länstrafiken i Jämtland väljer Attendit » Uncategorized » Länstrafiken i Jämtland väljer Attendit

”Vi har idag en telefonilösning som är kostnadseffektiv, modern och användarvänlig. Det ger oss trygghet och vi blir mer tillgängliga för våra kunder. I slutänden innebär detta att vi kan lägga tid och fokus på att ge god service.

 

stefanfredrikssonVi ställdes inför faktum att vi var tvungen att byta växel med kort varsel. Ständigt ökande kostnader och fel med vår gamla växel gjorde att vi kände att vi var tvungna att välja ny leverantör. Ett antal leverantörer av växelfunktioner och telefoni bjöds in och slutligen bestämde vi oss för Attendit AB i Östersund.

 

Att vi valde Attendit AB i Östersund berodde på att de kunde erbjuda den mest kostnads-effektiva lösningen som dessutom var den lösning som var mest modern och lättarbetad.

 

Attendit AB Östersund har efter detta levererat 110% med en produkt som överträffar våra förväntningar. Personalen från Attendit har varit mycket effektiv och professionell genom hela arbetet och sedan driftsättningen har vi inte haft någon störning eller bortfall av funktion i vår telefoni.

 

Vi på Länstrafiken kan varmt rekommendera Attendit AB Östersund som en mycket kompetent leverantör av telefoni och växelfunktioner.”

 

Stefan Fredriksson

VD

Länstrafiken i Jämtlands län AB