TELAVOX

Telavox centrex oavsett storlek

Byt växellösning och spara pengar med Telavox Centrex.Telefoniplattformen Telavox Centrex är en kraftfull, framtidssäker och skalbar plattform som gjort Telavox marknadsledande i Sverige.

Precis det ni behöver
Telavox Centrex har alla de funktioner och tjänster moderna organisationer och företag behöver. Självklart finns vanliga växelfunktioner som kan användas mellan användare och omvärlden oavsett om de är mobila, fasta eller trådlösa. Telefonilösningen använder ert företagsnät och vi kan även erbjuda en mängd funktioner såsom t ex integration med epost, kalender, CRM eller affärssystem.

På resande fot
Globalisering och mobila användare har ställer större krav på kommunikationslösningar. Man vill ju gärna samla all telefoni under ett tak, få kostnadskontroll och ett enkelt sätt att administrera alla delar av verksamhetens kommunikation. Med Telavox Centrex får du precis den kontrollen och för distansanvändare kan du även lägga till tjänster som t ex videotelefoni.

Är du utomlands kan använda din centrexlösning för att ringa över t ex hotellets internetanslutning. Till din egen växel utan kostnad, till resten utav Sverige till fastnätstaxa. Resten utav världen når du såklart också och då till konkurrenskraftiga, låga kostnader.

För alla storlekar
För de lite mindre företagen, ända ned till bara några få användare erbjuder vi Telavox Centrex som en total kommunikationslösning oavsett om man vill ha fast, trådlös eller mobil telefoni. Själklart kan du kombinera och blanda som du vill. För stora organisationer och företag med fler än 50 användare erbjuder vi Telavox Enterprise Centrex som har allt man behöver för att stödja den större organisationens sätt att kommunicera.

Trygg investering
En kommunikationslösning från Attendit och Telavox blir aldrig omodern. Ni prenumererar på de funktioner och tjänster som ni behöver. Ingen hårdvara eller annat att investera i som kan bli omodernt. Ni får en mycket fexibel och framtidssäker lösning tack vare att ni kan lägga till och förändra tjänster allt eftersom er verksamhet växer eller förändras. Med Telavox Centrex möter ni era förändrade behov med enkelthet oavsett om det handlar om nya kontor, avdelningar, anställda eller kanske utlandsfilialer.

Minimal administration

Det måste vara enkelt att administrera telefoni, anknytningar och tillhörande funktioner. Med Telavox Centrex är det enkelt att skapa arbetsgrupper, användare och knyta olika typer av tjänster till respektive användare eller grupp. Självklart skall funktioner och annat anpassas till respektive användare eller grupp. Det gör dem mer effektiva och användandet enklare.

Du vet vad det kostar
Med Telavox Centrex blir kostnaderna för kommunikation aldrig en överraskning. Den fasta månadsavgiften täcker allt som behövs för att du skall kunna lita på att det alltid fungerar. Själklart ingår handhavandestöd och teknisk support, uppgraderingar, utbyggnad och nya tjänster i denna månadsavgift.

Dygnet runt
Telavox tillhandahåller en modern och driftsäker kommunikationslösning. Flerdubbel redundans, krypterad överföring och egen utveckling i Sverige har gjort Telavox till marknadsledande.

Flexibelt är ordet
I Telavox Centrex kan du direkt plugga in SIP-baserade telefoner, analoga telefoner, bärbara IP-DECT-telefoner, larmsystem från produktion och mobila anknytningar. Allt utan investera särskilt i dyra s k MDA-förbindelser.

Ett nummer per person
Äntligen är det så enkelt som det skall vara. Med Telavox Centrex behöver varje medarbetare bara ett enda telefonnummer. Detta nummer visas utåt oavsett om man ringer ut från sin fasta, mobila, bärbara eller PC-baserade telefon.

Vi kan portera in nummer från Sveriges samtliga 264 riktnummerområden. Dessutom kan vi tillhandahålla nationella, icke-geografiska nummer så som 010-, 020/0200-, 075-, 077- och utländska telefonnummer i ett 50-tal länder.

Mobilt med Telavox

Telavox är en fristående virtuell mobiloperatör som opererar i Telias mobila nät.