Problemfri IT-drift

– för alla typer av företag och organisationer!

it-drift-problemfritt

favico114 Nätverk och servrar

Är era svarstider mot internet eller servrar långsamma? Vi mäter upp, säkerställer och åtgärdar ert befintliga nätverk. Detta är synnerligen viktigt för er som ännu ej infört IP telefoni.

Vi kan servrar – Attendit har certifierade tekniker med hög kompetens och stor erfarenhet av att installera, driftsätta och underhålla era servrar. Vi jobbar proaktivt och minimerar driftstörningar genom regelbundna kontroller. Genom vårt verktyg övervakar vi löpande status och hälsa på våra kunders system.

Skaffa dig ett beslutsunderlag – Vi erbjuder alla nya kunder ett bättre grepp om sin IT-miljö genom att göra en teknisk och funktionell utvärdering av de komponenter som ingår.

Alla IT-miljöer behöver med jämna mellanrum inventeras, detta för dokumentation samt korrekt beslutsunderlag för eventuella åtgärder. Avsikten är att förhindra onödiga felaktigheter och hinder.

favico114 Vi kontaktar dig

Låt Attendit gå igenom ditt nätverk och era arbetsplatser. Som ny kund till oss erbjuder vi en genomgång och analys av er IT-miljö till en låg fast
kostnad. Fyll i formuläret så kontaktar någon av våra konsulter er och berättar mer.

Namn *

E-post och/eller telefonnummer *

Meddelande

* markerar obligatoriska fält