Kundanpassade
IT-lösningar

– anpassade för er verksamhet!

it-tjanster-attendit

favico114 Underhåll & support

Våra tekniker har mångårig erfarenhet av IT-drift i både små och stora verksamheter. Samtliga har alla nödvändiga certifieringar vilket borgar för en hög kompetens och kunskap. För dig som kund det innebär det att vi inte bara kan tekniken utan också förstår och anpassar våra tjänster i förhållande till er verksamhet. Olika tekniska lösningar kan bidra till direkta och indirekta besparingar såsom minskade energikostnader.

Läs mer

favico114 Serverdrift

Kunskap och samarbete är avgörande för ett företags konkurrenskraft. Vi hjälper dig att dela data på servrar och i väl fungerande nätverk. Det ställs höga krav runt tillgången till mail, filer och annan företagsrelevant information oavsett personalens geografiska placering. Låt oss ta fram bästa lösningen – i molnet eller installerat hos er!

Läs mer

favico114 Mail & säkerhetskopiering

Ta inga risker med företagets information och data. Vi har lösningarna för effektiv SPAM filtrering. Bra filtrering minskar risken för virus och olika säkerhetsproblem samt minimerar distraktioner och extra arbetstid som följder av skräppost. Säkerhetskopiering har alltid varit av yttersta vikt, men behovet är nu större än någonsin då många användare sprider sin information över sina bärbara enheter.

Läs mer

Din IT-avdelning

Vårt mål är ni att ska fokusera på er verksamhet istället för teknik. Ibland krävs insatser med kort varsel och kundunika lösningar. Det är utmaningar vi är beredda på och en del av vår affärsidé.
IT365 attendit

Beställ vår gratisguide om IT i molnet

Attendit delar med sig av våra fem starkaste skäl till varför molnet är rätt för er. Fyll i din e-postadress så skickar vi dig vår guide till molnet.

E-post